Ekskluzivno u Antonija Studiju

Antonija Mužar 01

Kérastase CRISTALLISTE

Tajna duge i podatne kose od korijena do vrhova leži u ravnoteži vanjskog sloja. Neprimjetan i tanki mikro film primarni je izvor lakoće i vitalnosti kose. Međutim, često je u velikoj neravnoteži, što dovodi do zaljepljene i krute kose, rascjepljenih i suhih vrhova.

Kérastase predstavlja CRISTALLISTE: Po prvi puta, Liquid Light Complex čuva i štiti lipide vlakna cijelom dužinom: 1. korijeni su pročišćeni, 2. vrhovi su obnovljeni i zaglađeni

Čista i lagana poput pera od korijena, podatna i sjajna do vrhova, kosa postaje dinamična i lepršava. Poput svjetla, prirodni vizualni efekti sjaja su pojačani.

Antonija Mužar 02

Tehnologija: Liquid Light complex

SUSTAV ANTI-OIL: Nova generacija čistaća jakog pjenjenja: dvostruki sustav koji privlači i pročišćava nečistoće čineći korijen potpuno svježim i besprijekornim. PROČIŠĆENI KORIJENI.

POLIMERI PROTIV SUHOĆE: Njegujući polimeri koji se prilijepe samo uz suhe i senzibilizirane vrhove. Lipidna struktura vlakna je obnovljena, dužine su mekane i zaglađene. ZAGLAĐENI VRHOVI.

PRIRODNI HIDRATIZIRAJUĆI SASTOJAK: Snažan hidratizirajući sastojak, koncentriran u esencijalnim amino-kiselinama, povećava prirodan sjaj i blistavost kose. Svježi i lagani dodir. SJAJNO BLISTAVA KOSA.


Antonija Mužar 02

Ampule Densifique by Kérastase

Jeste li znali da svaka naša vlas ima određeni životni ciklus? Do sada smo vjerovali da naša kosa raste kroz tri različite faze:

1. Anagena faza- faza aktivnog rasta (u prosjeku 3 do 5 godina)

2. Katagena faza- faza stagnacije (u prosjeku 2 do 3 tjedna)

3. Talogena faza- faza ispadanja (u prosjeku 3 do 4 mjeseca)

Izmijenjivanje navedenih faza događa se u folikuli, produkcijskom centru naše kose, te je pod kontrolom papilarnog dermisa.

Antonija Mužar 02

L’Oreal Research nedavno je došao do saznanja da između 2 ciklusa postoji tkz. uspavana faza; jednom nakon što vlas ispadne (talogena faza), folikula je neaktivna i prazna tj. uspavana. Obično, uspavana faza može trajati od 2 do 12 mjeseci prije no što se lukovica vlasi probudi i započne novu fazu (anagenu).

Upravo tokom uspavane faze STEM molekule imaju ključnu ulogu: one imaju jedinstvenu moć da probude uspavanu folikulu i potaknu rast nove kose.

Ampule Densifique - Više volumena u samo 10 dana! Više gustoće u samo 30 dana! Za sve tipove kose. Rezultati: Vlakno kose je čvršće, struktura vlasi je deblja. Sveukupno više kose.

izvor: Kérastase Paris